Klachten verdwenen in een aantal weken (juli 2015)

Hoofdpijnen, buikpijn en ruim een jaar algeheel malaisegevoel daarmee ging ik naar Caroline van Haren. Er wordt naar je geluisterd en uiteindelijk gekeken naar het totaal.
Binnen een paar weken voelde ik door de expertise van Caroline van Haren en de bijdrage van haar kennis, behandeling en aanvulling met advies over voeding een heel ander mens. De klachten verdwenen voor mij in een aantal weken. Bioresonantie is een heel goed en bijzonder alternatief en zorgt ervoor dat je eigen lijf zelfherstellend wordt. Ik ben er heel erg blij mee!!
Ellie Renes

Eczeem al bijna weg (augustus 2014)

Hey Caroline,
Even een update over het eczeem op mijn handen..... De dag na de behandeling heeft het enorm gejeukt en leek het haast wel erger te worden (maar dat kan ook van het stiekem toch krabben komen) maar de daarop volgende ochtend waren de blaasjes mooi ingedroogd. Nu, vier dagen na de behandeling, begint het weg te trekken. Er zijn alleen nog wat blaasjes onderhuids en het begint te vervellen en de jeuk is bijna weg! Dank je wel!!!
Veel liefs Maartje

Gewrichten veel minder pijnlijk (juli 2014)

Beste Caroline,

Al een poos had ik last van pijnlijke gewrichten, vermoeidheid en ik sliep slecht. Daarbij voelde ik me vaak niet fijn: snel geïrriteerd, bij de pakken neerzitten en zo. Ik was niet tevreden met mijn leven en zag een eerste stap in het aanpassen van mijn eetgewoonten. Daarvoor ben ik in de afgelopen maanden regelmatig bij jou op consult geweest.

Lees meer: Gewrichten veel minder pijnlijk (juli 2014)